• PRODAJA RABLJENIH VOZIL
    SECAR Severin Peršolja s.p.
    041 337 382


NE NAJDETE ŽELJENO VOZILO V NAŠI PONUDBI

Kupovanje rabljenega vozila od kupca zahteva sprejemanje kompromisov. Če želite imeti vozilo po vaših željah, vam ne preostane drugega, kot da kupite novega. Vendar novo vozilo ni poceni in danes marsikateri evro več v denarnici pomeni ogromno.
Pri rabljenem vozilu je potrebno marsikaj spregledati ali sprejeti pomanjkljivosti. Da bi bilo rabljeno vozilo čim bolj podobno vašim željam, potrebujete veliko časa in strpnosti pri iskanju. In zakaj bi to počeli vi? Ni vam treba. Pokličite in nam sporočite vaše želje. Našli bomo primerno vozilo za vas.

Že vrsto let imamo izkušnje s poslovanjem na mednarodnih trgih. Prav tako smo vzpostavili stik z mnogimi ponudniki rabljenih in novih vozil, tako v tujini kot tudi pri nas v Sloveniji, katerih ponudba lahko ustreza ravno vam. Specializirali smo se za prodajo vozil po naročilu stranke.

Zaupajte nam vaše želje. Morda vam lahko pomagamo tudi pri izbiri znamke, tipa vozila ali celo motorne različice. Naše izkušnje na področju poznavanja vozil in njihove zgodovine vam bodo prav gotovo koristile. Naš cilj je vaše zadovoljstvo z vozilom - tako vsebinsko kot časovno.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE ZA VOZILO PO NAROČILU:
Znamka in tip:
Prostornina (ccm):
Moč motorja (kW):
Letnik vozila:
Barva vozila:
Št. kilometrov:
Okvirna cena:
Dodatna oprema:
Dodatne želje:
VAŠI PODATKI:
Ime in priimek:
E-mail naslov:
Telefon:
GSM:
Obvestimo vas:


e-mail
info@secar.si

mobile
+386 41 337 382

phone
+386 5 30 43 615

fax
+386 5 30 43 615

mail
GONJAČE 6A,
5211 KOJSKO,
SLOVENIJA
Copyright by SECAR
Naša stran ne uporablja piškotov / Our page does not use cookies