Ne najdete željenega vozila v naši ponudbi?

Kupovanje rabljenega vozila od kupca zahteva sprejemanje kompromisov. Če želite imeti vozilo po vaših željah, vam ne preostane drugega, kot da kupite novega. Vendar novo vozilo ni poceni in danes marsikateri evro več v denarnici pomeni ogromno.

Pri rabljenem vozilu je potrebno marsikaj spregledati ali sprejeti pomanjkljivosti. Da bi bilo rabljeno vozilo čim bolj podobno vašim željam, potrebujete veliko časa in strpnosti pri iskanju. In zakaj bi to počeli vi? Ni vam treba. Pokličite in nam sporočite vaše želje. Našli bomo primerno vozilo za vas.

Že vrsto let imamo izkušnje s poslovanjem na mednarodnih trgih. Prav tako smo vzpostavili stik z mnogimi ponudniki rabljenih in novih vozil, tako v tujini kot tudi pri nas v Sloveniji, katerih ponudba lahko ustreza ravno vam. Specializirali smo se za prodajo vozil po naročilu stranke.

Zaupajte nam vaše želje. Morda vam lahko pomagamo tudi pri izbiri znamke, tipa vozila ali celo motorne različice. Naše izkušnje na področju poznavanja vozil in njihove zgodovine vam bodo prav gotovo koristile. Naš cilj je vaše zadovoljstvo z vozilom - tako vsebinsko kot časovno.

Pokličite nas


+386 41 337 382


Pošljite povpraševanje za vozilo po naročilu    Vaši podatki

    Obvestimo vas po:

    Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.

    Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.